Gorący Dip szpinakowy z pieczarkami

Gorący Dip szpinakowy z pieczarkami
Gorący Dip szpinakowy z pieczarkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 23G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.29 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś chleb na zakwasie, kolendrę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść szpinak w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki; przykryj folią i przekłuj kilka razy, aby odpowietrzyć. Kuchenka mikrofalowa, dopóki nie zacznie więdnąć, około 4 minut. Odkryć i wymieszać, następnie kuchenka mikrofalowa, aż całkowicie zwiędnie, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieść na durszlak i spłukać pod zimną wodą; wycisnąć do sucha i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Oliwę z oliwek i masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać cebulę, poblanos i 1/2 łyżeczki każda sól i pieprz i gotować, mieszając, aż cebula są przezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać grzyby i gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do medium; dodać czosnek i mąkę i mieszać aż włączone, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6
Stopniowo mieszaj bulion z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
7
Dodać śmietanę i gotować, mieszając, aż ciecz zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8
Zdjąć z ognia i wymieszać we wszystkich, ale kilka łyżek gruyere, a następnie wymieszać w muenster i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
MuensterMuenster
GruyereGruyere
9
Przełożyć do robota kuchennego i dodać szpinak; pulsować, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Rozprowadzić dip w 1-ćwiartkowym naczyniu do pieczenia i posypać reserved gruyere.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
12
Przełożyć do piekarnika i piec, aż ser się roztopi, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
14
Zdjęcia Kang Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn