Gorący Dip szpinakowo-Karczochowy z krabem
Gorący Dip szpinakowo-Karczochowy z krabem to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 17g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość tania przystawka dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, parmezan, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 6 składników i 1 szklanka sera pepper Jack. Fold w szpinaku, karczochy, i mięso krabowe. Łyżkę do lekko nasmarowanego 2-qt. naczynie do pieczenia.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera pepper Jack.
Piec w 350 przez 40 minut lub do środka jest gorąca, a krawędzie są bąbelkowe.
Posypać świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
Podawać z krakersami i różnymi warzywami.