Gorące Roladki z wołowiną i pieprzem
Gorące bułeczki z wołowiną i pieprzem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać stek bułki, cebula, rostbef, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mieszanka cebulowo-pieprzowa do bułek wołowych, Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), oraz Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj mięso, papryka, i cebula; saute aż mięso jest gorące i cebula jest miękka. Wymieszać mięso równomiernie na dolnych połówkach bułek.
Posypać oregano, w razie potrzeby, i top z pozostałych połówek rolki.