Gorąca Sałatka Z Patelni

Gorąca Sałatka Z Patelni
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Gorąca Sałatka z patelni może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, marchewkę, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wielką fasolę Północną, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Rumem I Jabłkami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy.

Instrukcje

1
Dodać czerwoną cebulę i gotować, aż zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
2
Dodać marchew, czosnek, i płatki czerwonej papryki i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodaj bok choy łodygi, kapusta, bazylia, oregano, i 1/4 szklanki wody. Przykryć szczelnie i parować przez około 3 minuty, mieszając kilka razy. Wymieszaj liście bok choy, jarmuż i fasolę i dodaj kolejną kroplę wody, jeśli jest zbyt sucha. Przykryć i parować, aż jarmuż będzie delikatny i jasnozielony, o 3 protokół. Tuż przed podaniem doprawić solą i pieprzem, wymieszać z sosem sałatkowym lub octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
JarmużJarmuż
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn