Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jeśli masz paprykę, nasiona selera, złotą mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w rondlu 3-ćwiartkowym; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki. Przykryć; podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować pod przykryciem 30 do 35 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
3
Ziemniaki pokroić w plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
W 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
6
Cebulę ugotować w tłuszczu boczku na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości. Wymieszać z mąką, cukrem, solą, nasionami selera i pieprzem. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie bąbelkowa; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wymieszać wodę i ocet do mieszanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
WodaWoda
8
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia.
9
Wymieszać z ziemniakami i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
10
Podgrzać na średnim ogniu, delikatnie mieszając, aby pokryć plastry ziemniaków, aż będą gorące i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
11
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn