Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jeśli masz paprykę, nasiona selera, złotą mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu 3-ćwiartkowym; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki. Przykryć; podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować pod przykryciem 30 do 35 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Ziemniaki pokroić w plastry 1/4 cala.
W 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Cebulę ugotować w tłuszczu boczku na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości. Wymieszać z mąką, cukrem, solą, nasionami selera i pieprzem. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie bąbelkowa; zdjąć z ognia.
Wymieszać wodę i ocet do mieszanki cebuli.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia.
Wymieszać z ziemniakami i boczkiem.
Podgrzać na średnim ogniu, delikatnie mieszając, aby pokryć plastry ziemniaków, aż będą gorące i bąbelkowe.