Gorąca meksykańska Sałatka mamy
Gorąca meksykańska Sałatka mamy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 659 kalorii, 34g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz cebulę, sałatę lodową, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wołowinę, cebulę, paprykę, czosnek i kminek na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż hamburger będzie równomiernie brązowy.
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać ser, zielone chili i sos pomidorowy do mieszanki wołowiny. Gotować 5 minut, lub do rozpuszczenia sera.
Równo podzielić sałatę między talerze sałatkowe.
Mieszankę mięsa i sera zalać sałatą i udekorować posiekanymi pomidorami i wiórkami kukurydzianymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.