Gorąca Meksykańska Dip

Gorąca Meksykańska Dip
Hot Mexican Dip is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1093 kalorii, 51g białka, oraz 80 g tłuszczu. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość droga przystawka dla Super Bowl. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka chili bez fasoli, ser topiony, SOS taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nashville Hot Chicken Dip, Gorący Sos Krówkowy, oraz Zupa gorąco-kwaśna.

Instrukcje

1
W powolnej kuchence ustawionej na małym ogniu umieść chili bez fasoli, salsy, sosu taco, zielonej papryki chile, zmiażdżonej czerwonej papryki i topionego sera. Mieszając od czasu do czasu, podgrzewać, aż topiony ser się stopi i wszystkie składniki są dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili Bez FasoliChili Bez Fasoli
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ser TopionySer Topiony
SOS TacoSOS Taco
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn