Gorąca i pikantna niemiecka Sałatka ziemniaczana
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Gorąca i pikantna niemiecka Sałatka ziemniaczana może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to niedrogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pikantna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Pikantna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Pikantna Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj wodą; dopraw wodą solą i zagotuj. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół; odcedzić. Włóż ziemniaki do powolnej kuchenki.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Boczek pokruszyć i dodać do ziemniaków.
Powrót patelni na średnim ogniu i podgrzać boczek kapie. Gotować i wymieszać słodką cebulę w kapiących, aż półprzezroczyste, 5 do 7 protokół; dodać czosnek i kontynuować gotowanie, aż pachnące, 1 do 2 protokół więcej.
Ziemniaki i boczek zalać mieszanką cebuli.
Wymieszać ocet, wodę, cukier i sól razem w misce; wlać mieszaninę ziemniaków. Ziemniaki delikatnie wymieszać.
Gotować na niskim poziomie, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 godzin.