Gorąca i kwaśna zupa z krewetkami
Gorąca i kwaśna zupa z krewetkami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, olej chili, krewetki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Zupa krewetkowa słodko-kwaśna, oraz Kwaśno-Pikantna zupa z krewetek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Dodaj sok, pieprz, krewetki, i tofu na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Cook 2 minut lub aż krewetki są prawie gotowe.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce, mieszając, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; gotować 1 minutę, stale mieszając trzepaczką. Powoli skropić białko na patelnię, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z olejem chili i cebulą.