Gorąca Czekolada
Gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 1,51 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 583 kalorii, 13g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pistacji, bitej śmietany, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 45%. Mieszanka Gorącej Czekolady {Przyprawa Dyniowa Gorąca Czekolada}, Gorąca przyprawiona meksykańska gorąca czekolada z lodami posypana Chili w proszku, oraz Francuska Gorąca Czekolada-Paryska Gorąca Czekolada są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W rondelku ubij kakao w proszku, cukier, skrobię kukurydzianą, mleko w proszku, cynamon, sól i proszek waniliowy razem z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia, kontynuując mieszanie, aby nie przypalić czekolady.
Dodaj śmietanę do ubijania na spód kubka do serwowania i postukaj w spód, aby się uspokoić.
Wlej gorącą czekoladę na śmietanę do ubijania w kubku do serwowania. Obserwuj reakcję erupcji wulkanu.
Dodaj wiórki czekoladowe i pistacje na szczycie wulkanu.