Gorgonzolan i tosty Sałatka z orzechów włoskich może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.77 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kawałki szczypiorek, ser roquefort, szczypta pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekana Sałatka z orzechów włoskich z mandarynkami i serem Gorgonzola, Brzoskwinia, jagoda, Gorgonzolan i tosty orzech Grillowana Sałatka Pizza, oraz Gorgonzolan i tosty orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do tosty orzechów włoskich, gotować w nieczystej ciężkiej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż zacznie się brązowienie, a następnie stale mieszając, aż pachnące i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wyjmij orzechy włoskie z patelni i rozłóż na talerzu, aby lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
W blenderze lub robocie kuchennym umieść 1/3 szklanki prażonych orzechów włoskich i pozostałych składników dressingu. Przykryj i zmiksuj na wysokiej prędkości około 1 minuty lub do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W dużej misce, wrzucić Pozostałe 1/3 szklanki tosty orzechy włoskie i składniki sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać sos na mieszaninę sałatek; wrzucić delikatnie, aż sałatka jest równomiernie pokryta.