Gorące Maślane Brie Topi
Gorące maślane Brie topi to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 19g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka Brie okrągłe, bagietka, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Szynka i Brie topi, Brie, miód i bazylia topi, oraz Indyk, awokado, żurawina, Brie i puree ziemniaczane topi się dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykończyć i wyrzucić skórkę z Brie.
Pokroić Brie w plastry o grubości 1/4 cala i odstawić.
Bagietkę pokroić na 4 równe kawałki; połówki wzdłuż.
Podgrzewaj galaretkę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki na wysokości 2 minut. Wymieszać z kolendrą.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie po ściętych bokach każdej kromki chleba.
Warstwa 4 kromki chleba, galaretki po bokach, równomiernie z Brie; top z pozostałych kromek chleba, galaretki po bokach.
Kanapki gotować, partiami, w rozgrzanej prasie panini 3 minuty lub aż pojawią się ślady grilla i ser się roztopi.