Golonki jagnięce z koprem włoskim i białą fasolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 318 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz fasolę navy beans, nasiona kopru włoskiego, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Toskańskie jagnięce golonki z białą fasolą, Golonki jagnięce z białą fasolą i kabaczkiem, oraz Duszone golonki jagnięce z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować koper włoski gremolata, połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Aby przygotować fasolę, posortuj i umyj suszoną fasolę; umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
4
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
5
Trim tłuszczu z jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
6
Połącz rozmaryn, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Natrzeć powierzchnię jagnięciny mieszanką rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Groch łuskany, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
8
Dodać jagnięcinę; gotować 10 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
9
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj cebulę kopru włoskiego, marchew, nasiona kopru włoskiego, czosnek i pory; przykryj, zmniejsz ogień i gotuj 10 minut, często mieszając, aby rozpalić patelnię. Wymieszać w bulionie i winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Dodać fasolę, 1 łyżkę kopru włoskiego, tymianek i pomidory. Doprowadzić do wrzenia. Pokrywa; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 15 minut lub aż jagnięcina będzie miękka; wyrzucić tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Wyjąć jagnięcinę z patelni; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Dusić mieszaninę fasoli, odkryte, 10 protokół.
13
Mieszankę fasoli posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
14
Usunąć jagnięcinę z kości. Jagnięcinę podzielić na 4 płytkie miski i podawać z mieszaniną fasoli i kopru włoskiego gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego