Golonki Cielęce Przyprawione Po Azjatycku
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Azjatyckie przyprawione golonki cielęce spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 318 kalorii, 45g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 6,48 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól koszerna, golonki cielęce, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, można śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Golonki Cielęce, Duszone Golonki Cielęce, oraz Golonki Cielęce Z Papryką.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Cielęcinę posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodaj 3 trzonki do patelni; gotować 2 1/2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Włożyć cielęcinę do powolnej kuchenki elektrycznej. Powtórz procedurę z pozostałymi 3 trzonkami.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj cebulę, imbir, czosnek i anyż na patelnię; gotować 3 protokół.
Dodać ocet i 2 łyżki wody; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje.
Umieścić mieszaninę imbiru w kuchence.
Połączyć cukier i pozostałe składniki; dodać do kuchenki. Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż cielęcina będzie miękka.
Wyjąć cielęcinę z kuchenki; ogrzać. Odcedzić płyn do gotowania przez drobne sito nad miską; wyrzucić cząstki stałe.
Umieść plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek.
Wlać płyn do gotowania do worka; odstawić na 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torbę; ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby.
Spuścić kapiące do średniej miski, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie; wyrzucić tłuszcz. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Cielęcinę wyjąć z kości; mięso rozdrobnić 2 widelcami. Odrzuć kości.
Cielęcinę podawać z płynem do gotowania.