Golden State Fish Tacos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Golden State Fish Tacos. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 2,64 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz oliwę z oliwek, tortille kukurydziane, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Grzybowa Golden State, Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, oraz Ciastka Złote Ryby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550).
Przyprawy wymieszać w małej misce. Nałóż halibuta na obramowaną blachę do pieczenia; posmaruj olejem.
Posypać przyprawami. Nitka ryb na 6 do 8 smukłych metalowych szaszłykach. Ruszt do gotowania oleju, za pomocą szczypiec i wad z olejowanych ręczników papierowych.
Grill ryby, pokryte, obracając raz, aż tylko gotowane przez, 3 do 4 minut w sumie. Tortille napełnij sałatą, rybą i sałatką.
Podawać z sosem jogurtowym.
* Jeśli tortille są bardzo cienkie, kup podwójną ilość i stos 2 na taco.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.