Golden Delicious Apple Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 17g tłuszczu i w sumie 344 kalorii. Za $1.06 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, jajko, niewypieczoną skorupkę z głębokiego naczynia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Golden Delicious Apple Crisp, Deep-Dish Golden Delicious Apple Pie, oraz Golden Delicious Apple i Cheddar z suszoną żurawiną dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść jabłka w dużej misce; odstawić. W małym rondelku połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Dodaj cydr jabłkowy, aż będzie gładki. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musować. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłecznik
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zdjąć z ognia.
3
Wymieszaj niewielką ilość gorącego nadzienia do jajka; wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadź do delikatnego wrzenia; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Wlać do skorupy ciasta. Do polewy połącz mąkę, cukier i sól w misce; pokroić na maśle, aż się kruszy. Dodaj orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
świeża Resztka
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posyp nadzienie.
8
Piec w temperaturze 400° przez 10 minut. Zmniejsz ogień do 350°; piec 45-50 minut dłużej lub do miękkości jabłek. Ostudzić na ruszcie. Przechowywać w lodówce.