Gold Medal® Classic Dinner Rolls

Gold Medal® Classic Dinner Rolls
Gold Medal® Classic Dinner Rolls wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten chleb ma 141 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 15 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mleko, szybko działające drożdże i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 145 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Herbatniki Gold Medal® Classic, Złoty Medal ® Klasyczny Chleb Francuski, oraz Złoty Medal Dip Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać 2 szklanki mąki, cukier, 1/4 szklanki masła, sól i drożdże drewnianą łyżką, aż dobrze wymieszane. W rondlu 1-quart podgrzać wodę i mleko na średnim ogniu, często mieszając, aż do bardzo ciepłego i natychmiastowy odczyt termometru czyta 120 ° F do 54°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać mieszaninę wody i jaj do mieszaniny mąki. Ubijaj mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minutę, często zatrzymując się, aby zeskrobać ciasto z boku i dna miski gumową szpatułką, aż mieszanina mąki zostanie zwilżona. Beat na średniej prędkości 1 minutę, często zatrzymując się, aby zeskrobać miskę. Drewnianą łyżką wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, około 1/2 szklanki na raz, aż ciasto będzie miękkie, pozostawia stronę miski i jest łatwe w obsłudze (ciasto może lekko lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mąkę lekko posypać blatem lub dużą deską do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Wyłożyć ciasto na mąkę. Zagniataj, składając ciasto w kierunku Ciebie, a następnie obcasami rąk, odpychając ciasto z dala od Ciebie krótkim ruchem kołysania. Przenieś ciasto o ćwierć obrotu i powtórz. Kontynuuj ugniatanie około 5 minut, posypując powierzchnię większą ilością mąki, jeśli ciasto zacznie się przyklejać, aż ciasto będzie gładkie i sprężyste. Spryskaj dużą miskę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Umieścić ciasto w misce, obracając ciasto do smarowania wszystkich stron. Przykryć miskę luźno folią; odstawić w ciepłe miejsce około 1 godziny lub do czasu, aż ciasto podwoi się. Ciasto jest gotowe, jeśli wciśnięcie pozostaje po naciśnięciu opuszkami palców około 1/2 cala do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Spryskaj sprayem dno i boki patelni o wymiarach 13x9 cali. Delikatnie wciśnij pięść w ciasto, aby je opróżnić. Ciasto podzielić na 15 równych kawałków. Uformuj każdy kawałek w kulkę; umieść na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Posmaruj roztopionym masłem. Lekko spryskać arkusz folii z tworzywa sztucznego sprayem do gotowania; przykryć patelnię luźno folią z tworzywa sztucznego, rozpyloną stroną w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
8
Pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu około 30 minut lub aż ciasto podwoi się w wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Zdejmij folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Przesuń stojak piekarnika do niskiej pozycji, aby górna część patelni znajdowała się na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Piec 12 do 15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Aby uzyskać bardziej miękką skórkę, umyj wierzch rolek masłem o temperaturze pokojowej, używając pędzla do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
PatelniaPatelnia
14
Podawać ciepłe lub schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn