Gofry Orzechowo-Bananowe
Gofry z masłem orzechowym i bananem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 100 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło orzechowe, gofry, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło Orzechowe Bananowe Wafle Chlebowe, Gofry Bananowe Inspirowane Elvisem, oraz Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gofry tostowe zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podczas gdy gofry gotować, połączyć masło orzechowe i miód.
Masę rozprowadzić na gofrach, a na wierzchu polać plasterkami banana.
Nutrition Note: Peanut Butter Tip Natural peanut butter brakuje dodatku cukru i uwodornionych tłuszczów, które mają inne masło orzechowe, dzięki czemu jest to zdrowsza opcja. Minusem jest jednak to, że rozprowadzanie go może być trudne po przechowywaniu w lodówce. Aby ułatwić rozprzestrzenianie, kuchenka mikrofalowa go kilka sekund, aby zmiękczyć, a następnie dobrze wymieszać.
Top gofry z plasterkami banana
Wymieszaj masło orzechowe i miód
Plaster banana z nożem obiadowym