Gofry z maślanki z domowym sosem truskawkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 865 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, wodę, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gofry Maślane Z Francuskim Dżemem Truskawkowym, Domowe Gofry Z Pełnoziarnistej Maślanki {Bez Dodatku Cukru}, oraz Gofry maślane ze świeżym syropem truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem ręcznym, aż pojawią się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
W misce ubić żółtka, maślankę, wanilię i 2 łyżki roztopionego masła.
Połącz z mokrymi składnikami i wymieszaj aż do włączenia. Złóż białka do ciasta, delikatnie.
5
Gofrownicę posmarować niewielką ilością roztopionego masła i podgrzać zgodnie z instrukcją producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
6
Chochla ciasto na gofrownicy i gotować, aż złoty kolor, o 3 1/2 do 5 protokół. Powtórz z pozostałym ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
Chochla
1
W małym garnku na średnim ogniu połącz truskawki, cukier, wodę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i skrobię kukurydzianą. Gotować na wolnym ogniu i delikatnie ubijać, aż mieszanina lekko zgęstnieje.