Gofry Klonowo-Bekonowe
Gofry Klonowo-bekonowe wymagają ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Gofry Klonowo-Bekonowe, Gofry Klonowe Z Bekonem, oraz Gofry Klonowo-Bekonowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°; wyłóż obramowaną blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Ułóż boczek na prześcieradle i posmaruj obie strony 2 łyżkami. syrop klonowy.
Piec, obracając raz, aż chrupiące i rumiane, 20 do 25 protokół. Odrzuć tłuszcz; niższa temperatura piekarnika do 93°. grubo posiekać boczek.
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W misce ubić maślankę z 2 łyżkami. olej rzepakowy, jajka i pozostały syrop klonowy. Wymieszać mieszaninę maślanki z mieszaniną mąki. Złożyć w boczku.
Rozgrzej gofrownicę o średnicy 7 cali.
Posmaruj odrobiną oleju i dodaj 1/2 szklanki ciasta. Gotować, aż lekko rumiane i chrupiące, 6 protokół.
Gofry układamy na talerzu w piekarniku, Pozostałe gofry gotujemy.
Podawać z dodatkowym syropem klonowym, w razie potrzeby.