Gofry Jabłkowe

Gofry Jabłkowe
Gofry jabłkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 33 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju roślinnego, cukru pudru, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czyste Jedzenie Bezglutenowe Wafle Jabłkowe, Wafle pełnoziarniste-bezglutenowe i wegańskie aka Wowwy Wafle, oraz Placek Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: belgijska Gofrownica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
Rozgrzej gofrownicę. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F, jeśli planujesz trzymać gotowane gofry w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić razem w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Odparowane mleko, mus jabłkowy, brązowy cukier, olej, wanilia i 3/4 szklanki wody ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Składamy suche składniki na mokro i mieszamy aż się połączą. (Nie mieszaj za dużo-niektóre grudki są w porządku - po prostu upewnij się, że mąka jest pokryta.) Pozostawić ciasto do odpoczynku w temperaturze pokojowej przez 5 minut przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Chochla tyle ciasta do gofrownicy, aby wypełnić go do krawędzi, i gotować, aż chrupiące i brązowy, 6 do 7 protokół. (Można powiedzieć, że gofry są gotowe, gdy bardzo mało pary wychodzi z gofrownicy.) Kontynuować w partiach, aż wszystkie ciasto jest używany. Gotowane gofry trzymaj ciepłe w piekarniku lub przykryte folią na talerzu, podczas gdy pozostałe gofry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
ChochlaChochla
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
7
Posypać cukrem pudrem i cynamonem, podawać z syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn