Gofry Gryczane

Gofry Gryczane
Przepis gofry gryczane mogą być wykonane w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 496 kalorii, 13g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Simply Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz podgrzewany syrop klonowy, cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako śniadanie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Gofry Gryczane, Gofry Belgijskie Gryczane, oraz Wafle Z Kaszą Gryczaną Truskawkową.

Instrukcje

1
Włącz gofrownicę, ubijaj suche składniki: włącz gofrownicę z ustawieniem na średnim. W dużej misce wymieszać mąkę gryczaną, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka GryczanaMąka Gryczana
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Białka umieścić w średniej misce i ubić mikserem ręcznym lub trzepaczką do jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać cukrem jak ubić białka.  Beat białka jaj, aż masz miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
W średniej misce ubić żółtka, roztopione masło, jogurt, mleko i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Wlać mieszaninę jogurtu / mleka / masła / jajka do mieszanki mąki gryczanej i mieszać, aż się połączy. Nie szkodzi, jeśli jest trochę grudkowaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka GryczanaMąka Gryczana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Złożyć białka: wymieszać jedną trzecią ubitych białek do ciasta, aż do całkowitego włączenia. Delikatnie złóż Pozostałe ubite białka do ciasta, aż się połączą, i nie ma smug białek. Bądź delikatny, aby nie opróżniać białek zbyt mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
3
Zrób gofry: kiedy Gofrownica jest gotowa, pracując partiami, wlej lub łyżką ciasto do studni, aż prawie dotrą do krawędzi. Będziesz wiedział, jeśli zbyt wypełniłeś, ponieważ ciasto wyleje się z gofrownicy. Nic się nie stało, ale jest trochę bałagan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
4
Lubię smarować wnętrze mojej gofrownicy odrobiną masła, aby ułatwić wyjmowanie gofrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
5
Gotuj, aż wskaźnik gofrownicy wskaże, że gofry są gotowe, lub poczekaj, aż para przestanie wyrastać z gofrownicy. Delikatnie wyciągnij gofry widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
6
Jak zrobić partie, ciasto może zagęścić, gdy siedzi. Jeśli chcesz, przerzedź to trochę wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Uzyskanie właściwej równowagi jest tutaj kluczowe. Lekko rumiane oznacza, że gofry będą puszyste, ale nie chrupiące. Ciemnobrązowy oznacza, że gofry mogą być chrupiące, ale w środku trochę suche. To zależy od Twoich preferencji i gofrownicy. Być może będziesz musiał poeksperymentować z kilkoma testowymi goframi, aby zobaczyć, co działa najlepiej dla ciebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
1
Podawać z masłem, rozgrzanym syropem klonowym i świeżymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn