Gofry dyniowe z syropem Klonowo-jabłkowym to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz mleko, cukier puder, oryginalną mieszankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Gofry Dyniowe Z Syropem Klonowo-Orzechowym, Gofry dyniowe maślane z jabłkami i syropem jabłkowym, oraz Gofry dyniowe maślane z jabłkami i syropem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać składniki syropu, mieszając od czasu do czasu, aż koncentrat soku stopi się i mieszanina będzie ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzewać gofrownicę; smarować sprayem do gotowania, olejem roślinnym lub skracać. W dużej misce ubić wszystkie składniki gofrów z wyjątkiem orzechów pekan i cukru pudru trzepaczką lub ręcznym trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Spray Do Gotowania
Olej Roślinny
Skracanie
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Wlać ciasto na środek gorącej gofrownicy. Zamknij pokrywę gofrownicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
4
Piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze i wafel jest złoty kolor. Ostrożnie wyjąć gofra.