Gofry Dyniowe

Gofry Dyniowe
Gofry dyniowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru śniadaniowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 770 kalorii, 21g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.61 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz maślankę, sól, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Gofry Dyniowe, Gofry Dyniowe, oraz Gofry Dyniowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej gofrownicę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
Suche składniki ubić: w średniej misce energicznie ubić mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij cukier i mokre składniki: w większej misce ubijaj jajka i brązowy cukier, aż nie będzie już brązowych grudek cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać maślankę, puree z dyni, roztopione masło i ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Dodaj suche składniki do mokrych składników i ubijaj, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Rozetrzyj trochę roztopionego masła na studniach gorącej gofrownicy (aby ułatwić wyjęcie gofrów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
Kiedy Gofrownica jest gorąca, pracując partiami, kadzi ciasto na środek studni gofrownicy, nie aż do krawędzi i powoli opuść górną pokrywę gofrownicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
ChochlaChochla
3
Gotuj, aż Gofrownica wskaże, że gofry są gotowe, lub aż para przestanie wychodzić z boków gofrownicy, około 4 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
4
Otwórz gofrownicę i ostrożnie podnieś krawędź gofra widelcem, aby wyjąć gofry z gofrownicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
5
Podawać z rozgrzanym syropem klonowym i dodatkiem sosu jabłkowego lub masła jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn