Gofry czekoladowe z kremem pomarańczowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj gofrów czekoladowych z kremem pomarańczowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier puder, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Podwójne gofry czekoladowe z kremem czekoladowym, Gofry Czekoladowe, oraz Gofry Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W schłodzonej małej misce ubij śmietanę do ubijania i 2 łyżki cukru pudru mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będzie miękka i puszysta. Ubić koncentrat soku do wymieszania. Przechowywać w lodówce podczas robienia gofrów.
Gofrownica ciepła. (Gofrownice bez powłoki zapobiegającej przywieraniu mogą wymagać szczotkowania olejem roślinnym lub spryskiwania sprayem do gotowania.) W średniej misce wymieszać wszystkie składniki gofrów z wyjątkiem wire whisk lub widelcem do wymieszania. Wymieszać z czekoladą.
Na każdy gofr wlać ciasto na środek gorącej gofrownicy. (Sprawdź instrukcje producenta dla zalecanej ilości ciasta.) Zamknij pokrywę gofrownicy.
Piec 3 do 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra.
Podawać gofry z kremem pomarańczowym.