Gofry Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj gofrów czekoladowych. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, Czekoladowe gofry z syropem czekoladowo-orzechowym # DivineInNYC, oraz Gofry czekoladowo-malinowe z masłem czekoladowo-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło i skrócić w małym rondlu, mieszając do połączenia; zdjąć z ognia i odstawić.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i cukier ubić w dużej misce.
Jajka, mleko, syrop czekoladowy i wanilię ubić w dużej miarce lub osobnej misce.
Mieszankę jajeczną ubić na mieszankę mąki, aż do połączenia. (Ciasto będzie lekko grudkowate.)
Ubij w mieszaninie masła, aż do połączenia.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. rozgrzej gofrownicę i spryskaj sprayem do gotowania. Kadzi niektóre z ciasta do gofrownicy, aby w ciągu cala od krawędzi (1/3 do 1/2 ciasto puchar, w zależności od gofrownicy); gotować, aż chrupiące.
Przełożyć gofry na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku. Powtórz z pozostałym ciasto.
Podziel gofry między talerze. Pył z cukrem cukierniczym i top z jagodami i / lub syropem czekoladowym.