Go Go Grecka Tilapia

Go Go Grecka Tilapia
Go Go Greek Tilapian is a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Mieszanka sosu makaronowego, ser feta, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Go Go Grecka Tilapia, Tilapia Grecka, oraz Greckie Pieczone Filety Z Tilapii (Niskotłuszczowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 degrees.In szklane naczynie do pieczenia, wycisnąć sok z jednej cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Filety umieścić w naczyniu i natrzeć mieszaninę oleju cytrynowego z obu stron; dodać sól i pieprz do smaku.Weź duże łyżki szpinaku, sosu i sera (w tej kolejności) i umieść na środku każdego fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Zwiń każdy filet i zabezpiecz wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Dodać pozostałe składniki pomiędzy i na wierzchu filetów; i wycisnąć drugą cytrynę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Piec bez przykrycia przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W36 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia9
Magazyn