Gołąbki: Cavolo Ripieno może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 593 kalorie, 53g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 5,73 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści tymianku, sól, kapusta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tacchino Ripieno, Kotlety Schabowe Z Ripieno, oraz Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Usunąć całe liście z kapusty, aby uzyskać 14 dużych liści i zanurzyć w wrzącej wodzie. Gotować, aż wystarczająco miękkie, aby złożyć, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Odcedzić i spłukać zimną wodą i położyć na czystych ręcznikach kuchennych, aby kontynuować chłodzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Tymczasem w dużej misce do mieszania umieść mielonego indyka, 1/2 szklanki bułki tartej, 1/2 szklanki natki pietruszki, czerwoną cebulę, szałwię, sól i pieprz oraz jajka i dobrze wymieszaj rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Indyk Mielony
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6
Ułóż liście kapusty na desce do krojenia i umieść średnią garść mieszanki indyka w dolnej części każdego liścia. Złóż boczne boki do wewnątrz i zwiń od podstawy, aby utworzyć zamkniętą kieszeń z każdego nadziewanego liścia. W żaroodpornej zapiekance wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie bułeczki z kapustą, umieść połowę sosu pomidorowego i całe wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Przepis Na Pizzocheri
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
Na wierzchu sosu ułożyć gołąbki. Łyżka pozostałego sosu i piec 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjąć i posypać pozostałą 1/2 szklanki bułki tartej, 1/4 szklanki natki pietruszki i posiekanej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
Podawać natychmiast.
10
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
11
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
13
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.