Gnocchi Ziemniaczane
Przepis ziemniaczane Gnocchi jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie niesamowite bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Tylko nielicznym bardzo spodobał się ten dodatek. Mieszanka wody, sosu spaghetti, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jagnięce Ragu z ziemniaczanymi Gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi Ziemniaczane, oraz Gnocchi Ziemniaczane podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki włożyć do rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Umieść 2 szklanki puree ziemniaczanego w dużej misce (zachowaj Pozostałe puree ziemniaczane do innego użycia). Wymieszać z jajkiem i 1 łyżeczką soli. Stopniowo ubijać w mące aż do wymieszania (ciasto będzie jędrne i elastyczne).
Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 15 razy.
Obróć w 1/2 cala.- szerokie liny.
Przetnij liny na 1-in. sztuk. Docisnąć lekko mącznym widelcem.
W holenderskim piekarniku doprowadzić wodę i pozostałą sól do wrzenia.
Dodać gnocchi w małych partiach; gotować przez 8-10 minut lub aż gnocchi unosić się na górze i są gotowane przez.
Podawać natychmiast z sosem spaghetti.