Gnocchi ze świeżymi pomidorami, zielonymi oliwkami i wędzoną mozzarellą

Gnocchi ze świeżymi pomidorami, zielonymi oliwkami i wędzoną mozzarellą
Need a wegetariańska przystawka? Gnocchi ze świeżymi pomidorami, zielonymi oliwkami i wędzoną mozzarellą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, gnocchi, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Spróbuj Gnocchi z pomidorami, bazylią i oliwkami, Gnocchi, Kiełbasa, Pomidor, Groszek, Wędzona Mozzarella, oraz Kremowy parmezan Gnocchi z mozzarellą, pomidorami i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 6 litrów wody do zagotowania w dużym garnku do spaghetti i dodaj 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Usuń końce łodygi z pomidorów i posiekaj pomidory w kostkę 1/4 cala, zachowując wszystkie soki. W 12-calowej do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, aż, palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać czosnek i gotować 30 sekund, aż jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodać pomidory i soki i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać oliwki i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
6
Pokroić wędzoną mozzarellę w kostkę 1/4 cala i odstawić. Wrzuć gnocchi do wrzącej wody i gotuj, aż będą unosić się na wodzie (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
GnocchiGnocchi
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Odcedzić gnocchi na durszlak i ostrożnie wlać je na patelnię z mieszaniną pomidorową. Powrót do ciepła i wrzucić delikatnie, aż bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać mozzarellę, liście majeranku i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
MajeranekMajeranek
9
Wlać do podgrzewanego naczynia i podawać natychmiast.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn