Gnocchi ze świeżymi pomidorami, zielonymi oliwkami i wędzoną mozzarellą
Need a wegetariańska przystawka? Gnocchi ze świeżymi pomidorami, zielonymi oliwkami i wędzoną mozzarellą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, gnocchi, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Spróbuj Gnocchi z pomidorami, bazylią i oliwkami, Gnocchi, Kiełbasa, Pomidor, Groszek, Wędzona Mozzarella, oraz Kremowy parmezan Gnocchi z mozzarellą, pomidorami i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 6 litrów wody do zagotowania w dużym garnku do spaghetti i dodaj 2 łyżki soli.
Usuń końce łodygi z pomidorów i posiekaj pomidory w kostkę 1/4 cala, zachowując wszystkie soki. W 12-calowej do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, aż, palenie.
Dodać czosnek i gotować 30 sekund, aż jasnobrązowy.
Dodać pomidory i soki i gotować 2 protokół.
Dodać oliwki i zdjąć z ognia.
Pokroić wędzoną mozzarellę w kostkę 1/4 cala i odstawić. Wrzuć gnocchi do wrzącej wody i gotuj, aż będą unosić się na wodzie (około 3 minut).
Odcedzić gnocchi na durszlak i ostrożnie wlać je na patelnię z mieszaniną pomidorową. Powrót do ciepła i wrzucić delikatnie, aż bulgotanie.
Dodać mozzarellę, liście majeranku i doprawić solą i pieprzem.
Wlać do podgrzewanego naczynia i podawać natychmiast.