Gnocchi zapiekane z tuńczykiem, oliwkami i kaparami

Gnocchi zapiekane z tuńczykiem, oliwkami i kaparami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Gnocchi pieczonego z tuńczykiem, oliwkami i kaparami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tuńczyka, kapary, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekany Tuńczyk z oliwkami, kaparami, papryką i pomidorem, 20-minutowy Włoski Tuńczyk z pomidorami, kaparami i oliwkami, oraz Pieczona Tilapia z pomidorami, oliwkami i kaparami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn