Gniazda Bezowe

Gniazda Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj gniazd Bezowych. Ten przepis bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla środowiska fodmap i wegetariański serwuje 8 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii, owoce takie jak truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Gniazda bezy kardamonowej, Gniazda Bezy Truskawkowej, oraz Tosty Kokosowe Bezy Gniazda podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białka umieścić w dużej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Ubić białka jaj, wanilia i krem z kamienia nazębnego na średniej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo ubijać w cukrze, 1 łyżka na raz, na wysokości, aż sztywne piki tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Upuść bezę na osiem kopców na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Kształt do 3-in. filiżanki z tyłu łyżki. Lub umieścić mieszankę bezy w torbie z gwiazdą. Rury bezy na pergaminie papieru do postaci ośmiu 3-w. kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
3
Piec w temp. 275° przez 45-50 minut lub do momentu zastygnięcia i wyschnięcia. Wyłącz piekarnik i nie otwieraj drzwi; pozostaw bezy w piekarniku na 1 godzinę. Napełnij owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn