Glazurowany Kurczak Ziołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj glazurowanego kurczaka ziołowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 470 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka pieprzu cayenne, tymianek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk Szkliwiony Ziołami, Marchew Z Ziela Glazurowanego, oraz Plastry Indyka Szkliwione Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć pierwsze dziewięć składników.
Wyjąć 1 filiżankę do sosu; przykryć i przechowywać w lodówce.
Umieść kurczaka w dużej plastikowej torebce; dodaj pozostałą marynatę. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 2-8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Grilluj kurczaka, odsłonięty, na średnim ogniu przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy soki będą jasne. Tymczasem w rondlu połącz skrobię kukurydzianą i zarezerwowaną marynatę, aż będzie gładka. Wymieszaj miód. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Podawać kurczaka z częściami pomarańczowymi na ryżu; SOS łyżka na wierzchu.