Glazurowane kury kornwalijskie z Garlicky Radicchio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj glazurowanych Kur kornwalijskich z Garlicky Radicchio. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1405 kalorii, 101g białka, oraz 94g tłuszczu każdy. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka radicchio, gałązki kolendry, nasiona kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Garlicky Dusił Kury Kornwalijskie, Szkliwione Kury Kornwalijskie, oraz Szkliwione Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opuszkami palców ostrożnie rozluźnij skórę piersi każdej kury; wsuń gałązki kolendry pod skórę. Zagłębienia przyprawiamy solą i pieprzem, do każdej wkładamy ćwiartkę pomarańczową. Kury ułożyć na blasze do pieczenia, natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Piecz kury przez 60 do 70 minut, lub do soków uruchomić jasne, gdy udo jest Przekłute.
Wyjąć z piekarnika i rozgrzać brojlery.
Tymczasem, na średniej patelni, toast nasiona kminku na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać w sok pomarańczowy, miód, imbir konfitury, cayenne i skórki pomarańczowej i gotować, aż syropy, o 4 protokół.
Posmaruj glazurę na kury kornwalijskie.
Duil kury przez około 2 protokół, aż rumiane na całym.
Kury przełożyć na półmisek i ogrzać; rezerwować soki z patelni.
Na dużej patelni podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Dodać radicchio i gotować, mieszając, aż zwiędnie, o 3 protokół. Wymieszać dowolne soki z patelni, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 1 minutę dłużej.
Łyżka radicchio na talerze, top z kur i podawać.