Glazurowane kury kornwalijskie z Garlicky Radicchio

Glazurowane kury kornwalijskie z Garlicky Radicchio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj glazurowanych Kur kornwalijskich z Garlicky Radicchio. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1405 kalorii, 101g białka, oraz 94g tłuszczu każdy. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka radicchio, gałązki kolendry, nasiona kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Garlicky Dusił Kury Kornwalijskie, Szkliwione Kury Kornwalijskie, oraz Szkliwione Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Opuszkami palców ostrożnie rozluźnij skórę piersi każdej kury; wsuń gałązki kolendry pod skórę. Zagłębienia przyprawiamy solą i pieprzem, do każdej wkładamy ćwiartkę pomarańczową. Kury ułożyć na blasze do pieczenia, natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Piecz kury przez 60 do 70 minut, lub do soków uruchomić jasne, gdy udo jest Przekłute.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Wyjąć z piekarnika i rozgrzać brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Tymczasem, na średniej patelni, toast nasiona kminku na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać w sok pomarańczowy, miód, imbir konfitury, cayenne i skórki pomarańczowej i gotować, aż syropy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PrzetworyPrzetwory
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Posmaruj glazurę na kury kornwalijskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6
Duil kury przez około 2 protokół, aż rumiane na całym.
7
Kury przełożyć na półmisek i ogrzać; rezerwować soki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Na dużej patelni podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
10
Dodać radicchio i gotować, mieszając, aż zwiędnie, o 3 protokół. Wymieszać dowolne soki z patelni, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Łyżka radicchio na talerze, top z kur i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn