Glazurowana perłowa cebula i marchewka
Glazurowane Perła cebula i marchew dziecko może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marchewki, cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew i cebula perłowa, Duszony Koper Włoski, Marchew I Cebula Perłowa, oraz Cebula Perłowa Szkliwiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia. Tymczasem marchew obrać i przyciąć wierzchołki do 1/2 cala.
Cebulę zagotować 3 minuty; odcedzić i schłodzić w dużej misce z zimną wodą, aż nie będzie już ciepła.
Odciąć ich końce korzenia i obrać je (często po prostu wyskoczy prosto ze skóry).
Na dużej patelni nonstick połącz cebulę, marchew, cukier, masło, sól i wystarczająco dużo wody, aby dojść do połowy warzyw. Przykryć i gotować na średnim ogniu, 5 protokół.
Odkrywaj i gotuj, często mieszając, aż cebula i marchew zaczną brązowieć i będą delikatne-chrupiące, 5 do 10 minut dłużej.