Glazurowana marchewka i cebula Cipollini z kolendrą i pomarańczą

Glazurowana marchewka i cebula Cipollini z kolendrą i pomarańczą
Glazurowana marchewka i cebula Cipollini z kolendrą i pomarańczą to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet cydr, nasiona kolendry, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Wielkanoc. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew i cebula szkliwione pomarańczą, Cebula Cipollini Glazurowana Szampanem, oraz Cebula Cipollini Szkliwiona Balsamicznie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i podsmażyć 3 minuty lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać wodę i kolejne 6 składników (przez marchewkę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 18 minut lub aż warzywa są miękkie i ciecz prawie odparowuje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
WodaWoda
4
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PieprzPieprz
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn