Glazurowana Chińska Fasola Długa
Przepis glazurowane Chińskie Długie fasolki jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jeśli masz sól i świeżo popękany pieprz, bulion z kurczaka, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 57 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 32%. Spróbuj Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), Wołowina Z Chińską Fasolą Długą, oraz Chińska długa fasola z nerkowcami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą wodą blanszuj długą fasolę przez 2 minuty, aż będzie lekko miękka. Pozostawić do ostygnięcia.
Na dużej patelni na średnim ogniu, dodać masło.
Dodaj szalotki, imbir i czosnek.
Dodać płatki czerwonej papryki i długą fasolę. Pozostawić do gotowania przez kilka minut. Wymieszaj bulion z kurczaka, miód i olej sezamowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku i w razie potrzeby dodać nasiona sezamu.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!