Glazura Żurawinowa

Glazura Żurawinowa
Glazura żurawinowa to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz zmielony imbir, sok pomarańczowy, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Szynka spiralna z glazurą żurawinową, Wakacyjna Glazura Żurawinowa, oraz Żurawina z polewą cynamonową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomarańcze obrać; wyrzucić nasiona i białą błonę. Posiekać miąższ; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2
Połącz sos żurawinowy, sok pomarańczowy, imbir i skórkę pomarańczy w średnim rondlu; dodaj miąższ pomarańczowy, dobrze mieszając. Gotować na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn