Glazura Żurawinowa

Glazura Żurawinowa
Glazura żurawinowa to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz zmielony imbir, sok pomarańczowy, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Szynka spiralna z glazurą żurawinową, Wakacyjna Glazura Żurawinowa, oraz Żurawina z polewą cynamonową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomarańcze obrać; wyrzucić nasiona i białą błonę. Posiekać miąższ; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Połącz sos żurawinowy, sok pomarańczowy, imbir i skórkę pomarańczy w średnim rondlu; dodaj miąższ pomarańczowy, dobrze mieszając. Gotować na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn