Glazura Rumowa

Glazura Rumowa
Glazura rumowa może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, ekstrakt z rumu, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Glazura Yakitori, oraz Szynka z glazurą orzechową.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w górnej części podwójnego kotła, dobrze mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Umieść na wrzącej wodzie; gotuj do rozpuszczenia cukru, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Zdjąć z ognia; ubijać, aż mieszanina lekko zgęstnieje. Zużyć natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn