Glazura Pomarańczowo-Bourbonowa
Glazura pomarańczowo-Bourbonowa to wegańskie przepis z 1 porcją. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, sok pomarańczowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Pekan lepkie bułeczki z pomarańczową i Bourbon Glaze, Pieczone w piekarniku aromatyczne żeberka z polewą Bourbon & orange, oraz Babeczki czekoladowe Bourbon z polewą czekoladową i polewą Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować sok pomarańczowy i cukier w małym rondlu na średnim ogniu 2 minut lub do momentu rozpuszczenia cukru.
Usuń mieszaninę soku pomarańczowego z ognia i wymieszaj z bourbonem.