Glazura Crackle Brown Sugar

Glazura Crackle Brown Sugar
Brown Sugar Crackle Glaze to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 8 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mocno brązowy cukier, musztardę dijon, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Z Brązowym Cukrem Crackle, Brązowy Cukier Funt Babeczki Z Brązowym Masłem Glazury Od Martha, oraz Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać brązowy cukier, musztarda, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Kiedy indyk ma jeszcze około 45 minut na gotowanie (temperatura piersi w kości wyniesie około 135 dla ptaków do 18 funtów., około 145 dla ptaków powyżej 18 lb.), rozprowadzić połową glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Gotować 20 minut.
4
Pędzel z pozostałą glazurą. Nadal gotować, aż termometr mięsa zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Jeśli glazura staje się zbyt ciemna, zasłoń ciemne obszary folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn