Gingery Plum Jam
Gingery plum Jam może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 64. Jeśli masz imbir, cukier, skórkę cytryny wyciętą z julienne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Ciasto ze śliwkami Gingery, Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, oraz Dżem z bekonu i Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć śliwki i wodę w holenderskim piekarniku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub do przetargu. Wymieszać z cukrem, sokiem, imbirem i skórką. Gotować na średnim ogniu 40 minut, aż gruby lub termometr cukierki osiągnie 21
Mieszaj mieszaninę od czasu do czasu. (Nie przegotować lub mieszanina będzie przypalić.) Super. Wyrzucić skórkę z cytryny. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.