Gingery Chicken Kabobs z sosem miodowo-musztardowym

Gingery Chicken Kabobs z sosem miodowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 162 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka piersi z kurczaka, sok z cytryny, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miód musztarda kurczak i warzywa Kabobs, Miodowo-musztardowy Kurczak Teriyaki i brzoskwiniowe Kaboby, oraz Honey Mustard Veggie Kabobs with Garlic Quinoa.
Instrukcje
Zanurz 20 (6-calowych) drewnianych szaszłyków w wodzie 30 minut.
W dużym niemetalowym naczyniu lub plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj olej, sos ostrygowy, imbir, czosnek, sos pieprzowy, sól i pieprz.
Dodać kurczaka; wymieszać lub obrócić torebkę do płaszcza. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub do 6 godzin.
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray15x10x1-cala blachy do pieczenia z gotowania sprayu.
Wyjąć kurczaka z miski lub worka; wyrzucić marynatę. Na każdym szaszłyku nawlecz paski kurczaka.
Umieść kabobs na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec 12 do 15 minut, obracając raz, aż kurczak nie jest już różowy w środku.
Tymczasem w małej misce wymieszać składniki sosu.
Podawać kabobs z sosem do maczania.