Gingersnap Ajerkoniak
Gingersnap ajerkoniak jest bezglutenowe i wegetariańskie napój. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 995 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka cukru, Likier imbirowy domaine de canton, Robot kuchenny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sernik ajerkoniasty ze skórką z Gingersnap, Sernik Ajerkoniasty Ze Skórką Z Gingersnap, oraz Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić białka w misce miksera stojącego i ubijać na małej prędkości, aż pieniste, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i, uważnie obserwując, bij, aż będą o konsystencji kremu do golenia, około 90 sekund. Zmniejsz prędkość do średniej. Mikser działa, dodać połowę cukru i beat aż włączone, o 30 sekund.
Przełożyć białka do dużej miski. Nie myć miski.
Dodać żółtka i pozostały cukier do teraz-pusty Stand miski miksera i ubić ze średnią prędkością, aż bladożółty i wstążki, wyłączając maszynę i skrobanie w dół boki z gumową szpatułką w razie potrzeby, około 2 minut w sumie.
Dodaj mleko, śmietanę, rum i Likier imbirowy i wymieszaj na małej prędkości, aby połączyć.
Używając gumowej szpatułki lub ręcznej trzepaczki, złóż ubite białka do mieszaniny żółtka/mleka, aż do całkowitego włączenia.
Umieść zmielone imbirowe zatrzaski w płytkim talerzu ciasta. Obrzeże z każdej szklanki wlewamy do ajerkoniaku i wciskamy w mielone ciasteczka imbirowe. Kadzi ajerkoniaku do szklanki, kurzu z większą ilością zmielonych gingersnaps, i podawać.