Gingersnap Ajerkoniak

Gingersnap Ajerkoniak
Gingersnap ajerkoniak jest bezglutenowe i wegetariańskie napój. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 995 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka cukru, Likier imbirowy domaine de canton, Robot kuchenny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sernik ajerkoniasty ze skórką z Gingersnap, Sernik Ajerkoniasty Ze Skórką Z Gingersnap, oraz Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić białka w misce miksera stojącego i ubijać na małej prędkości, aż pieniste, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i, uważnie obserwując, bij, aż będą o konsystencji kremu do golenia, około 90 sekund. Zmniejsz prędkość do średniej. Mikser działa, dodać połowę cukru i beat aż włączone, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Przełożyć białka do dużej miski. Nie myć miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać żółtka i pozostały cukier do teraz-pusty Stand miski miksera i ubić ze średnią prędkością, aż bladożółty i wstążki, wyłączając maszynę i skrobanie w dół boki z gumową szpatułką w razie potrzeby, około 2 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj mleko, śmietanę, rum i Likier imbirowy i wymieszaj na małej prędkości, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Używając gumowej szpatułki lub ręcznej trzepaczki, złóż ubite białka do mieszaniny żółtka/mleka, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Umieść zmielone imbirowe zatrzaski w płytkim talerzu ciasta. Obrzeże z każdej szklanki wlewamy do ajerkoniaku i wciskamy w mielone ciasteczka imbirowe. Kadzi ajerkoniaku do szklanki, kurzu z większą ilością zmielonych gingersnaps, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn