Gingered Pear Crisp to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Gingered Pear Crisp, Gingered Cranberry Pear Crisp, oraz Gingered Apple-Berry Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
3
Posypać 2 łyżkami mąki; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka wypełniająca 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Aby przygotować polewę, lekko łyżkę 3/4 szklanki mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
5
Połączyć 3/4 szklanki mąki, 2 łyżki mąki, 1/2 szklanki cukru i soli w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
6
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać imbir i miód; mieszać tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Miód
8
Posypać nadzieniem.
9
Piec w 375 przez 40 minut lub do złotego i bąbelkowego.