Gingered Green Beans

Gingered Green Beans
Gingered Green Beans to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać dekoracji: połówki orzechów pekan, masło, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Gingered Green Beans, Gingered Green Beans, oraz Gingered Green Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z kostką bulionu do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać fasolkę szparagową, i gotować 4 do 6 minut lub aż chrupiące-przetargu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę, czosnek, i imbir; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
5
Dodaj fasolę, sól, i pieprz; smażyć 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól
6
Przełożyć do naczynia i posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
7
Dekorować, w razie potrzeby.
8
Uwaga: do celów testowych użyliśmy kostki bulionowej Knorr.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn