Gingercrunch & bezowe bombes

Gingercrunch & bezowe bombes
Gingercrunch & beza bombes to przystawka, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 22 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Ciasto Bombes, Bombki Czekoladowe Bonbon, oraz Czekoladowe bombki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 6 małych ramekinów lub filiżanek z folią spożywczą lub użyj silikonowej formy do muffinek, jeśli masz taką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Ubij śmietanę w dużej misce, aż po prostu zachowa swój kształt. Zeskrobać nasiona z wanilii i dodać je do śmietany z cukrem, skórką pomarańczową i bezami. Delikatnie wymieszaj, a następnie dodaj okruchy piernika. Podzielić na przygotowane formy lub filiżanki i zamrozić na co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Aby zrobić sos, włóż sok pomarańczowy do patelni z cukrem i wanilią. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Włóż mąkę kukurydzianą do małej miseczki z 2 łyżkami mieszanki soku pomarańczowego. Mieszaj, aż będzie gładka, a następnie dodaj do patelni. Gotuj na wolnym ogniu i mieszaj, aż płyn zgęstnieje, wyrzuć kapsułkę, a następnie pozostaw do ostygnięcia. Sos można przygotować 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Aby podać, wyjmij bombki z zamrażarki i włóż do lodówki na 10 minut. Obróć je na talerz, skrop sosem, a następnie umieść obok łyżkę pomarańczowego sorbetu (Patrz "dobrze smakuje").
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
SorbetSorbet
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn