Ginger Snaps I
Ginger Snaps i wymaga o 45 minut od początku do końca. Na 18 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 36. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka mąki, cukru, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Ginger Snaps, Ginger snaps, oraz Ginger Snaps.
Instrukcje
Połączyć mąkę, imbir i sól i odstawić.
W dużej misce śmietana i cukier. Beat w melasie. Stopniowo mieszaj suche składniki. Przykryć i schłodzić przez 4 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować 2 arkusze ciastek.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto do grubości 1/4 cala. Używając noża 1-3 / 4 cala, pokrój na rundy i umieść 1 cal od siebie na arkuszach ciastek.
Piec przez 10-12 minut, aż lekko zabarwione i jędrne w dotyku. Fajne ciasteczka na drucianych stojakach.