Ginger Snaps
Imbirowe Snapy mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Mieszanka soli koszernej, mielony imbir, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ginger snaps, Ginger Snaps, oraz Ginger Snaps.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, imbir, kardamon, goździki i sól.
Umieść brązowy cukier i masło w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła i ubijaj na małej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, od 1 do 2 minut.
Dodaj melasę, jajko i świeży imbir i ubijaj na medium przez 1 minutę.
Dodaj skrystalizowany imbir i za pomocą gumowej szpatułki, wymieszaj, aby połączyć.
Dodać suche składniki na mokro i mieszać, aż dobrze połączone. Z 2-łyżeczka wielkości miarki, upuść ciasto na pergamin pokryte pół arkusza pan około 2-cale od siebie.
Piec na środkowym stojaku piekarnika przez 12 minut na lekko żujące ciasteczka lub 15 minut na bardziej ostre ciasteczka. Obróć patelnię w połowie gotowania.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw ciasteczka na blasze na 30 sekund przed przeniesieniem do stojaka z drutu w celu całkowitego ostygnięcia. Powtórz z całym ciastem. Przechowywać w szczelnym pojemniku przez 10 dni. W razie potrzeby można zgarnąć i zamrozić ciasto na blasze, a po zamrożeniu umieścić w zamykanej torbie do przechowywania.
Piec bezpośrednio z zamrażarki, jak wyżej.