Ginger-Orange Stars

Ginger-Orange Stars
Imbirowo-pomarańczowe gwiazdki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 42. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, masło, melasę o mocnym smaku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Ginger-Orange Stars, Ginger Stars, oraz Sparkling Ginger Stars.

Instrukcje

1
Pierwsze 7 składników przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło w dużej misce, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać cukier i ubijać, aż do dobrze wymieszanego. Ubić w melasie, żółtku, skórce pomarańczowej i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
żółtko Jajażółtko Jaja
MelasaMelasa
WaniliaWanilia
CukierCukier
3
Dodać mieszankę mąki i ubić tylko do wymieszania. Zbierz ciasto w piłkę. Podzielić na 4 kawałki. Spłaszczyć każdy na dysk. Owinąć każdy w plastik i schłodzić do zimnego i jędrnego, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Umieść stojaki w górnej trzeciej i dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Wyłóż 2 blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/4 cala. Za pomocą 2 1/2 - do 3-calowego noża w kształcie gwiazdy wyciąć ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Przenieś pliki cookie do przygotowanych arkuszy, w odstępie 1/2 cala od siebie (pliki cookie rozprzestrzeniają się bardzo mało). Zbieraj resztki i przeroluj ciasto, wycinając więcej ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
7
Piec ciasteczka 5 minut. Odwróć blachy do pieczenia; piec, aż ciasteczka są dmuchane i wyglądają nieco ciemniejsze wokół krawędzi, o 5 minut dłużej. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 2 minuty. Używając cienkiej metalowej szpatułki, przenieś ciasteczka do stojaków; fajne. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
1
Przesiać 1 1/2 szklanki cukru do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać 5 łyżeczek wody i wanilii; trzepaczka do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubij więcej cukru przez łyżki stołowe, jeśli to konieczne, aż lukier spadnie gęsto z trzepaczki. Łyżka lukru w torbie cukierniczej wyposażona w 1/16-calowy zwykły okrągły czubek lub zamykaną plastikową torbę (cut tip off bag). Oblodzenie rur na ciastkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Odstawić, aż oblodzenie będzie twarde, co najmniej 3 godziny. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie między arkuszami papieru woskowanego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn